Depeche Mode – Construction time again

8,00

1 op voorraad

Categorie:

Depeche Mode – Construction time again

“Construction Time Again” is het derde studioalbum van de Britse synthpopband Depeche Mode, uitgebracht in 1983. Het album markeert een belangrijk keerpunt in de carrière van de band, zowel muzikaal als tekstueel.

Het album is geproduceerd door de band zelf, samen met Gareth Jones, en is een mix van elektronische muziek met industriële geluiden en percussie. De teksten zijn meer politiek geladen dan op eerdere albums, met nummers die de sociale en economische problemen van die tijd aanpakken.

Bekende nummers op het album zijn onder meer “Everything Counts”, “Love, in Itself” en “Two Minute Warning”. Het album ontving positieve kritieken van muziekrecensenten en werd een commercieel succes in Europa en het Verenigd Koninkrijk.

“Construction Time Again” wordt vaak beschouwd als een belangrijk album in de carrière van Depeche Mode, omdat het de band hielp zich verder te ontwikkelen en een breder publiek aan te spreken. Het album heeft ook een belangrijke invloed gehad op de ontwikkeling van de synthpopmuziek en is nog steeds een favoriet onder fans van Depeche Mode en liefhebbers van elektronische muziek.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Depeche Mode – Construction time again” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *