The players association – Turn the music up!

2,75

1 op voorraad

Categorie:

The players association – Turn the music up!

“Turn the Music Up!” is het debuutalbum van de Amerikaanse disco/funk band The Players Association, uitgebracht in 1977. Het album bevat een mix van instrumentale nummers en nummers met zang, met invloeden van jazz, funk en Latin muziek.

Het titelnummer “Turn the Music Up!” is een funky disco nummer met een opzwepende beat en een pakkende melodie. Het nummer werd een hit en is nog steeds een populaire keuze op dansvloeren over de hele wereld.

Andere hoogtepunten op het album zijn onder meer “Disco Inferno”, een instrumentale versie van het nummer dat later bekend werd door de versie van The Trammps, en “Ride the Groove”, een uptempo nummer met Latin-invloeden.

“Turn the Music Up!” werd positief ontvangen door critici en wordt beschouwd als een van de beste disco/funk albums uit de jaren ’70. Het album is een tijdloze klassieker en heeft invloed gehad op latere generaties disco en funk muzikanten.

Als je op zoek bent naar een album met funky disco nummers en Latin-invloeden, dan is “Turn the Music Up!” van The Players Association een geweldige keuze. Het album blijft een favoriet onder liefhebbers van dansmuziek en is een klassieker in het genre.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The players association – Turn the music up!” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *